Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Norsk tipping skal ha monopol. På den måten, skal staten beskytte oss fordi vi ikke vet vårt eget beste.

Akkurat nå er oddsen på at Brighton and Hove Albion vinner mot Arsenal på 3,70 hos Norsk tipping. Dvs. du får 3 700 kroner for en tusenlapp hvis du tipper på dem. Snittet hos 28 bookmakere på Betbrain.com er 4,05. Det betyr at du taper 350 kroner i snitt ved å bruke Norsk Tipping. Eksempelet er ikke “cherry picking”. Prøv å lage en liste med de 20-30 kommende kampene. Sammenligne så oddsen fra Norsk Tipping med andre bookmakere, og du vil fort se at Ola nordmann taper mer på tipping enn noen andre.

Reklame for tipping skal ikke være lov i Norge. Snart skal også politikerne forby spillereklame fra utlandet. Folk kan jo bli hjernevasket. De vet ikke sitt eget beste. Samtidig betaler vi alle for NRK, som sponses av Norsk Tipping. Hver lørdag har de et eget program. Midt i beste sendetid.

annonse

Der kan vi høre den fine historien om Per-Johnny fra Fauske som endelig vant penger til å kjøpe bilen han liker. Gunda fra Kongsvinger, som kan kjøpe sitt eget danselokale. Dette er hykleri. NRK prøver å presse inn reklame fordekt som hyggelige historier, midt i lørdagspizzaen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon