Det er besynderlig at Norsk Tipping holdes frem som den eneste ansvarlige aktør blant spillselskapene, mener artikkelforfatteren. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Del saken
 • 185
 •  
 •  
 •  
 •  

Norsk tipping skal ha monopol. På den måten, skal staten beskytte oss fordi vi ikke vet vårt eget beste.

Akkurat nå er oddsen på at Brighton and Hove Albion vinner mot Arsenal på 3,70 hos Norsk tipping. Dvs. du får 3 700 kroner for en tusenlapp hvis du tipper på dem. Snittet hos 28 bookmakere på Betbrain.com er 4,05. Det betyr at du taper 350 kroner i snitt ved å bruke Norsk Tipping. Eksempelet er ikke “cherry picking”. Prøv å lage en liste med de 20-30 kommende kampene. Sammenligne så oddsen fra Norsk Tipping med andre bookmakere, og du vil fort se at Ola nordmann taper mer på tipping enn noen andre.

Reklame for tipping skal ikke være lov i Norge. Snart skal også politikerne forby spillereklame fra utlandet. Folk kan jo bli hjernevasket. De vet ikke sitt eget beste. Samtidig betaler vi alle for NRK, som sponses av Norsk Tipping. Hver lørdag har de et eget program. Midt i beste sendetid.

Der kan vi høre den fine historien om Per-Johnny fra Fauske som endelig vant penger til å kjøpe bilen han liker. Gunda fra Kongsvinger, som kan kjøpe sitt eget danselokale. Dette er hykleri. NRK prøver å presse inn reklame fordekt som hyggelige historier, midt i lørdagspizzaen.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 185
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]