A picture taken on October 9, 2017 shows a German national flag fluttering above the Reichstag (unseen), which houses the Bundestag lower house of parliament in Berlin. / AFP PHOTO / dpa / Wolfgang Kumm / Germany OUT

DTIP, den religiøse organisasjonen som driver Koca Sinan-moskeen i Reinickendorf-distriktet i Berlin, sier hele byggets interiør ble ødelagt i brannen.

Politiet sier de etterforsker saken, og at de antar at ildspåsettelsen var politisk motivert. De mistenker at tre tenåringer sto bak, men utdyper ikke dette nærmere.

Tysk politi etterforsker også to andre hendelser i andre deler av Tyskland søndag. Brannbomber ble kastet mot kontorene til en tyrkisk migrantorganisasjon i det vestlige tettstedet Meschede, og mot en moské i Lauffen i Sør-Tyskland.

Ingen mennesker ble skadd i noen av de tre hendelsene.

NTB-AP

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.