Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

En død person ble funnet i en bolig i Fagernes i Oppland søndag formiddag. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig.

Politiet fikk melding om den døde personen klokken 9.31 søndag formiddag. Dødsfallet blir ansett som mistenkelig og politiet er på stedet for å kartlegge hva som har skjedd, skriver Gudbrandsdølen Dagningen.

Innlandet politidistrikt opplyser at ambulansen ble tilkalt til hjemmet hvor vedkommende ble funnet, og at politiet deretter ble kontaktet.

annonse

Politiets kriminalteknikere og etterforskere forsøker søndag å kartlegge årsaken til dødsfallet og hva som har skjedd.

– Vi vil nå prioritere å få oversikt over situasjonen som har inntruffet før ytterligere informasjon kan gis, sier operasjonssleder Tom Eirik Midthaug i Innlandet politidistrikt.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]