Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse

AUF-leder Mani Hussaini ser rødt etter at Listhaug ytret seg kritisk til Arbeiderpartiet på Facebook.

«Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonal sikkerhet,» skrev Sylvi Listhaug på et bilde av bevæpnede, maskerte krigere.

I ettertid av kommentaren har hun blitt bombardert med kritikk både fra venstresiden og høyresiden i norsk politikk.

I går var det Mani Hussainis tur. AUF-lederen skrev et langt innlegg der han tok et oppgjør med Listhaug.

– Jeg er så forbanna på Erna Solberg som lar dette konspiratoriske og hatspredende mennesket fortsette å herje, splitte og skape motsetninger mellom folk. At hun pisser på oss som nettopp ble utsatt for terror er ille, men det som er verre er at det hatet hun sprer kan gi grobunn til ny terror, skriver Hussaini i innlegget.

   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]