Ski 20180214. Politibil - Patruljepolitibil og Svartemarje (etter engelsk Black Maria, av ukjent opprinnelse), iblant også bare kalt maje, er en kassevogn som brukes som politibil til transport av flere arrestanter samtidig. Modellklarert til redaksjonell bruk. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

En person døde etter å ha kjørt inn i en murvegg i Nydalen i Oslo mandag ettermiddag.

Klokken 14.40 fikk politiet melding om at en person satt fastklemt i bilen sin etter å ha kjørt inn i en murvegg i et parkeringshus i Nydalsveien.

– Det ble satt i gang livreddende førstehjelp, men personen døde etter å ha blitt kjørt til sykehus. Det var kun én bil involvert i hendelsen, og bilen har store materielle skader, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet jobbet mandag ettermiddag med å avhøre vitner, og det ble gjennomført tekniske undersøkelser på stedet.

De pårørende er ikke varslet, opplyser politiet.

(©NTB)

[email protected]

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]