Ikke flere nakne damer i den tyske storavisen Bild

Illustrasjonsfoto: REUTERS/Axel Schmidt

I et brev til leserne skriver Bild at avisen erkjenner at mange kvinner fant nakenbildene provoserende og nedlatende. Så nå blir det slutt på egenproduksjon av slike bilder.

Det betyr ikke nødvendigvis at alle avkledde kvinner forsvinner. Bild forbeholder seg retten til å trykke kjente nakenbilder «som tyskere flest snakker om», men avisen vil altså ikke selv stå for fotograferingen.

De nakne damene ble i 2012 fordrevet fra forsiden til innsiden av avisen.

NTB-AP
(©NTB)


Publisert: mar 12, 2018 @ 3:37 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.