Illustrasjonsfoto: REUTERS/Axel Schmidt

I et brev til leserne skriver Bild at avisen erkjenner at mange kvinner fant nakenbildene provoserende og nedlatende. Så nå blir det slutt på egenproduksjon av slike bilder.

Det betyr ikke nødvendigvis at alle avkledde kvinner forsvinner. Bild forbeholder seg retten til å trykke kjente nakenbilder «som tyskere flest snakker om», men avisen vil altså ikke selv stå for fotograferingen.

De nakne damene ble i 2012 fordrevet fra forsiden til innsiden av avisen.

NTB-AP
(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]