Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

Jeg skulle så gjerne fortsette å like innleggene dine på Facebook, fortsatt å formidlet positive meldinger og innlegg til fordel for FrP, og fortsatt vist hele verden at jeg er en stolt FrP-velger og et standhaftig og trofast FrP medlem…..

Men det er med beklagelse å melde, det klarer jeg ikke alltid lenger!

Frp, med Siv Jensen som leder, har gått vekk fra FrP’s sanne ånd, nemlig et parti for folk flest, for frihet, uavhengighet og individets soleklare rettigheter i et fritt og demokratisk samfunn. Folk flest, kjære Sylvi, ønsker et fritt, selvstendig og uavhengig Norge – ikke en vasallstat under EU som det norske folk har sagt nei til to ganger!

Først la Siv oss inn under EUs finanstilsyn, uten noen som helst motforestilling eller argumentasjon som kunne forsvare en slik handling overfor folket. Så anbefaler Siv å legge Norges kontroll, styring og fulle handlefrihet med vårt felles arvesølv, vår elektriske kraft fra våre vassdrag og fossefall inn under EUs kontroll og styring – uten noen som helst motforestilling eller argumentasjon som kunne forsvare en slik handling overfor folket.

Jeg beklager Sylvi, men et parti med en slik arroganse, en slik forakt overfor sine velgere og det norske folk, våger jeg ikke lenger å stole på! Selv ikke deg eller dine kolleger som jeg har heiet på som Norges beste ministre i mange år, har lenger min fulle og hele tillit.

Disse to maktdemonstrasjoner er i seg selv nok til at jeg velger å forlate FrP. Nå er det en rekke andre forhold som legges til i vektskålen, nemlig alle de frihetsberøvende og i mine øyne nærmest totalitære tiltak regjeringen med FrPs velsignelse har sagt ja til, sågar gått i bresjen for.

Jeg nevner bl.a. at dere har foreslått en skjerpelse av våpenloven, hvor borgerne i landet skal underlegges tvang om å innlevere sine surt tilegnede våpen uten noen form for kompensasjon. I tillegg har dere gått inn for at Politiet uten noen rettskjennelse eller varsel, skal kunne bryte seg inn i hjemmene til folk for å kontrollere om det finnes våpen som ikke er godkjent! Dette strider mot alle mine prinsipper som en rettsstat bør ivareta!

Dere har hatt ministeren Solveig Horne i stillingen som Barne- og likestillingsminister i mer enn 4 år. Hun visste godt hvilke overgrep staten vha. Barnevernet foretar seg overfor barn, foreldre og familiene – uten å løfte en finger. Hun var i sin tid som minister både feig, unnlatende og direkte handlingslammet overfor det alvorlige problemet Barnevernet har blitt for Norge, både nasjonalt og internasjonalt.

FrP minner meg nå mer og mer om et parti som har forrådt sitt folk, forlatt sin ånd, og har blitt et maktorientert, feigt og puslete haleheng til EU og FN-elitens udemokratiske krefter, som arbeider for å legge under seg folk og land i overnasjonale avtaler, overvåking, kontroll og økonomiske maktmidler. Hvor enkeltindividet, nasjonalstater og deres ressurser skal styres og forvaltes av ansiktsløse byråkrater.

Jeg ser et FrP mer og mer som et parti med et Janus-ansikt! Et ansikt vendt i to retninger, ett for å få og beholde velgernes gunst med deg, Sylvi ,og Kjetil Solvik Olsen i spissen, med forførende ord, med valgflesk og populistiske uttalelser i den ene retningen.

Det andre ansiktet er det udemokratiske, forførende og maktsøkende ansiktet som uten skrupler forråder, slavebinder, forfører og utøver makt overfor befolkningen i skyggen av de gode tiltak og resultater utført av det andre ansiktet.

Dere har hatt deres sjanser til å gjøre en forskjell, men dere har dessverre forkastet disse sjansene…..Tiden flyr, klokken går og folket vil dømme partiet om 3 år.

Med beklagelse å melde, tror jeg ikke den dommen blir mild!

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]