Oslo 20180313. F.v.: kronprinsesse Mette-Marit, kunstner Kjell Erik Killi Olsen, dronning Sonja og kunstdirektør Petter Snare i kunstinstallasjonen "Den nakne skogen" under den offisielle åpningen av utstillingen "Killi-Olsen: skulpturer" i Dronning Sonja KunstStall på Slottet tirsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Både dronning Sonja og kronprinsesse Mette-Marit deltok på tirsdagens åpning av Kjell Erik Killi Olsens skulpturutstilling i dronningens kunststall.

Utstillingen med navn «Killi Olsen: skulpturer» omfatter skulpturer fra hele Killi Olsens kunstnerskap, fra tidlig 1980-tall og fram til i dag, ifølge Kongehusets nettsider.

Enkelte verker er ikke vist i Norge tidligere. I tillegg til enkeltstående skulpturer, er installasjonen «Den nakne skogen» et bærende element i utstillingen, som finner sted i Dronning Sonja Kunststall.

Utstillingen åpner for publikum fra 14. mars til 3. juni.

(©NTB)

[email protected]

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]