annonse

Da Tommy Robinson og hans kamerateam var i London for å dekke en konferanse for venstresiden ble han brutalt angrepet av sju maskerte menn.

I videoen kan vi se de maskerte mennene slå og sparke Robinson mens han ligger nede på bakken.

Også kamerateamet, en kvinne og en mann, blir angrepet og slått. Kamerakvinnen kjemper imidlertid tilbake og vinner slosskampen mot mannen som angrep henne.

annonse

– Det var cirka sju menn som kom mot meg. Fire gikk til angrep på meg og de andre på kameratemaet, sier Robinson i videoen.

Tommy Robinson ble intervjuet av Resett for to uker siden på Resett Talkshow.

Etter angrepene konfronterte Robinson politiet som var i nærheten. Ingen ønsket å hjelpe Robinson eller høre hans versjon.

– Dere er noen feiginger, kan vi høre Robinson si i videoen.

 

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]