President Donald Trump sier at han neppe vil la seg avhøre av spesialetterforsker Robert S. Mueller. Foto: AP / NTB scanpix
Del saken
 • 197
 •  
 •  
 •  
 •  

Etter nesten 15 måneders etterforskning og etter å ha gått detaljert gjennom det omfattende etterretnings- og underlagsmaterialet samt intervjuet et hundretalls vitner, konkluderer flertallet i Senatets Etterretningskomite med at det ikke har funnet sted samarbeid eller konspirasjon mellom Trump-leiren og russerne under valgkampen.

Som ventet har demokratenes representanter i komitéen tatt dissens.De ønsker åpenbart å holde saken levende så lenge som mulig for å sverte Trump og ta oppmerksomheten bort fra det faktum at det var Hillary-kampanjen og DNC som tok initiativet til og finansierte Steel-rapporten og drittpakken mot Trump.

Trump fremstår klart som styrket, selv om demokratene søker å så tvil om han er renvasket. Det sitter langt inne både i liberale media samt i statsadministrasjonen i Washington, hvor demokratene er overrepresentert.

CIAs og FBIs etterrettelighet og profesjonalitet har fått seg nok et skudd for baugen. En må tilbake til påstanden om at Irak hadde masseødeleggelsesvåpen for å finne maken.

Ledende media som CNN, CBS, Washington Post og New York Times har mistet all troverdighet. CNN, «The most trusted channel in media» søker nå frenetisk å parallellkjøre saken med mordet på den russiske spionen i Storbritannia, åpenbart for å holde Russlands-hysteriet, som demokratene satte i gang, fortsatt i live.

Det blir nå interessant å se om etterforskningen går videre mht. å avdekke relasjonene mellom Clinton-kampanjen, Obama-administrasjonen og FBI i forbindelse med Steele-rapporten og demokratenes påstand om båndene mellom Trump og russerne.

Kanskje Riksrevisjonen her hjemme burde se nærmere på hva Norge har oppnådd med å donere nesten 600 millioner til Clinton-foundation. Her er det noe som lukter, og det lukter ikke bra!

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 197
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]