President Donald Trump sier at han neppe vil la seg avhøre av spesialetterforsker Robert S. Mueller. Foto: AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Etter nesten 15 måneders etterforskning og etter å ha gått detaljert gjennom det omfattende etterretnings- og underlagsmaterialet samt intervjuet et hundretalls vitner, konkluderer flertallet i Senatets Etterretningskomite med at det ikke har funnet sted samarbeid eller konspirasjon mellom Trump-leiren og russerne under valgkampen.

Som ventet har demokratenes representanter i komitéen tatt dissens.De ønsker åpenbart å holde saken levende så lenge som mulig for å sverte Trump og ta oppmerksomheten bort fra det faktum at det var Hillary-kampanjen og DNC som tok initiativet til og finansierte Steel-rapporten og drittpakken mot Trump.

Trump fremstår klart som styrket, selv om demokratene søker å så tvil om han er renvasket. Det sitter langt inne både i liberale media samt i statsadministrasjonen i Washington, hvor demokratene er overrepresentert.

annonse

CIAs og FBIs etterrettelighet og profesjonalitet har fått seg nok et skudd for baugen. En må tilbake til påstanden om at Irak hadde masseødeleggelsesvåpen for å finne maken.

Ledende media som CNN, CBS, Washington Post og New York Times har mistet all troverdighet. CNN, «The most trusted channel in media» søker nå frenetisk å parallellkjøre saken med mordet på den russiske spionen i Storbritannia, åpenbart for å holde Russlands-hysteriet, som demokratene satte i gang, fortsatt i live.

Det blir nå interessant å se om etterforskningen går videre mht. å avdekke relasjonene mellom Clinton-kampanjen, Obama-administrasjonen og FBI i forbindelse med Steele-rapporten og demokratenes påstand om båndene mellom Trump og russerne.

annonse

Kanskje Riksrevisjonen her hjemme burde se nærmere på hva Norge har oppnådd med å donere nesten 600 millioner til Clinton-foundation. Her er det noe som lukter, og det lukter ikke bra!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon