Ingen hemmelig kontakt mellom Trumps valgkamp og Russland. Hva nå NRK?

President Donald Trump. Foto: AP Photo/Evan Vucci

Journalistene på NRK Marienlyst og USA-korrespondent Tove Bjørgaas har vært svært opptatt av å koble Trumps valgkamp mot Russland etter valgseieren i 2016.

Nå bekrefter etteretningskomiteen i det hvite hus at det finnes absolutt ingen hemmelig kontakt mellom Trumps valgkamp og Russland.

– Etterretningskomiteen i Representantenes hus har etter en 14 måneders grundig granskning ikke funnet noe bevis på sammensvergelse eller samordning mellom Trump-kampanjen og Russland for å påvirke presidentvalget i 2016, skriver Trump på Twitter.

På NRK.no har ikke nyheten fått stor oppmerksomhet. Trump-saken som topper lisensbetalernes tv-kanal er imidlertid det ubetydelige søksmålet fra en pornostjerne mot Trump.

“Urix forklarer” har heller ikke kommet på banen, enda.


Publisert: mar 13, 2018 @ 5:31 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.