Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

En mann i 50-årene ble natt til tirsdag angrepet og banket opp av fem yngre menn i Storgata i Halden. Blind vold, mener politiet, som ser alvorlig på saken.

– Mannen kjenner ikke gjerningspersonene og vi snakker om blind vold. Han ble anropt på gaten og helt uprovosert slått i bakken. Etter at han ligger nede fortsetter gjengen å slå og sparke ham i hodet og ryggen. Det kunne endt så mye verre, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt til Halden Arbeiderblad.

Politiet fikk melding om saken klokken 1.15. Tirsdag ettermiddag var ingen pågrepet, men politiet opplyser til NTB at de mener å vite hvem de mistenkte er. Alle fem skal være i 20-årene. Mannen ble ikke alvorlig skadd i angrepet.

– Han fikk noen kutt i hodet og klaget på en vond skulder. De fysiske skadene er en ting, men et slikt angrep er en meget skremmende opplevelse, sier operasjonslederen.

(©NTB)

[email protected]

   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]