The director general of French company Total in Mexico, Alexandre Duret-Proux, speaks during an interview with AFP in Mexico City, on November 23, 2017. Mexico removed its last price controls on gasoline and diesel on November 30, 2017, the final step in a reform that triggered riots when it began in January. Latin America's second-biggest economy has launched a sweeping reform of its energy sector, eliminating state oil company Pemex's 75-year monopoly, reopening the door to foreign firms and liberalizing the price of fuel. / AFP PHOTO / Ronaldo SCHEMIDT / TO GO WITH AFP STORY by JEAN LUIS ARCE
annonse

Total E&P Norge AS vil redusere staben med mellom 50 og 70 stillinger når de slås sammen med Maersk Oil Norway.

annonse

– Både Totals oppkjøp av Maersk Oil og salget av Martin Linge-feltet til Statoil får konsekvenser for organisasjonen og bemanningsbehovet, sier Total E&P Norges kommunikasjonssjef Leif Harald Halvorsen til Aftenbladet.

annonse

De ansatte i Total E&P Norge ble informert om de planlagte endringene i organisasjonen på et allmøte tirsdag.

– Vi prøver å løse overtalligheten ved frivillig avgang. Det vil bli tilbudt sluttpakker. Hva som skjer om vi ikke kommer i mål med frivillig avgang, tar vi stilling til dersom det blir aktuelt, sier Halvorsen.

Ifølge Halvorsen er målet å ha en ny, sammenslått organisasjon på plass i midten av juni.

annonse
annonse

(©NTB)

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.