Oslo 20161101. Antiterrorøvelse i Oslo-området. Politidirektoratet har ansvar for å gjennomføre den nasjonale antiterrorøvelsen Tyr. Sea King redningshelikopter var med på øvelsen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Et Sea King-helikopter hentet tirsdag kveld opp en død mann i 60-årene fra sjøen utenfor Hamarøy i Nordland etter at vitner observerte en tom sjark.

Tirsdag ettermiddag observerte to personer en sjark som kjørte sakte i ring utenfor Innhavet i Hamarøy i Nordland. De tok seg ut til båten, men fant ingen om bord, ifølge NRK.

Et Sea King redningshelikopter som var på vei nordover for å berge noen tyske turister som hadde gått seg fast i fjellet i Ofoten, ble omdirigert til stedet, og startet søk i området rundt sjarken.

Kort tid etter ble en mann funnet i området. Nordland politidistrikt bekrefter at mannen var omkommet, og at pårørende er informert. Hovedredningssentralen Nord-Norge opplyser at mannen var alene i båten.

– Det er ikke noen grunn til å tro noe annet enn at det har skjedd en ulykke, men vi oppretter undersøkelsessak for å få dette klarlagt, sier operasjonsleder Odd Ivar Pettersen i Nordland politidistrikt.

(©NTB)

[email protected]

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]