Illustrasjonsbilde. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Et Sea King-helikopter hentet tirsdag kveld opp en død mann i 60-årene fra sjøen utenfor Hamarøy i Nordland etter at vitner observerte en tom sjark.

Tirsdag ettermiddag observerte to personer en sjark som kjørte sakte i ring utenfor Innhavet i Hamarøy i Nordland. De tok seg ut til båten, men fant ingen om bord, ifølge NRK.

Et Sea King redningshelikopter som var på vei nordover for å berge noen tyske turister som hadde gått seg fast i fjellet i Ofoten, ble omdirigert til stedet, og startet søk i området rundt sjarken.

annonse

Kort tid etter ble en mann funnet i området. Nordland politidistrikt bekrefter at mannen var omkommet, og at pårørende er informert. Hovedredningssentralen Nord-Norge opplyser at mannen var alene i båten.

– Det er ikke noen grunn til å tro noe annet enn at det har skjedd en ulykke, men vi oppretter undersøkelsessak for å få dette klarlagt, sier operasjonsleder Odd Ivar Pettersen i Nordland politidistrikt.

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon