Utenriksminister Ine Eriksen Søreide. . Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) fordømmer nervegiftattentatet i Storbritannia og sier Norge vil ha tett kontakt med britiske myndigheter.

– Jeg fordømmer nervegiftangrepet i Salisbury. Enhver bruk av denne type midler er forbudt under Kjemivåpenkonvensjonen, og er helt uakseptabel, sier Søreide i en uttalelse til NTB.

– Fra norsk side vil vi ha tett kontakt med britiske myndigheter, samt med andre nære allierte både bilateralt og multilateralt. Skulle det vise seg at en statlig aktør har gjennomført angrepet, gjør dette saken enda mer alvorlig.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]