OSLO 20170616. Utenriksminister Ine Eriksen Søreide. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) gratulerer Mike Pompeo med nominasjonen som USAs nye utenriksminister.

– Han er en erfaren og respektert politiker. Jeg møtte ham da han besøkte Norge som kongressmann i 2016 og ser fram til å samarbeide med ham, sier Søreide i en uttalelse til NTB.

– Jeg vil også takke Rex Tillerson for utmerket samarbeid i hans periode som utenriksminister, sier Søreide, som ikke vil kommentere ytterligere at president Donald Trump tirsdag ga Tillerson sparken.

(©NTB)

   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]