Secretary of State Rex Tillerson delivers an address at the Wilson Center in Washington, Tuesday, Nov. 28, 2017. Tillerson seeks to reassure Europe of America's commitment to the trans-Atlantic relationship ahead of a trip to several European capitals next week. (AP Photo/Sait Serkan Gurbuz)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

På en pressekonferanse tirsdag sa Tillerson at det er viktig med en smidig overgang til den neste utenriksministeren.

Han opplyste også at embetsperioden hans varer fram til 31. mars, men at han vil delegere alle sine oppgavene han har hatt som utenriksminister innen tirsdagen er over.

NTB-AP

[email protected]

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]