Departementsråd ber om å få slutte

Tor Saglie. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

Departementsråd Tor Saglie har bedt justisminister Sylvi Listhaug (Frp) om å få gå av før tiden, melder NRK.

Saglie fyller 70 år i september neste år. Han ønsker å jobbe med fagspørsmål den siste tiden, opplyser departementet til NRK.

Før han kom til Justis- og beredskapsdepartementet, var Saglie Norges første arbeids- og velferdsdirektør og ledet NAV fra opprettelsen i 2006. Han har også vært departementsråd i Kommunal- og regionaldepartementet og direktør ved Universitetet i Oslo.

Saglie er utdannet statsviter fra samme universitet.

(©NTB)


Publisert: mar 14, 2018 @ 10:36 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.