OSLO 20090320: NAV-direktør Tor Saglie ( bildet) lytter til arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen under presentasjon av proposisjonen om situasjonen i arbeids- og velferdsforvaltningen, der NAV styrkes med 710 millioner kroner. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Departementsråd Tor Saglie har bedt justisminister Sylvi Listhaug (Frp) om å få gå av før tiden, melder NRK.

Saglie fyller 70 år i september neste år. Han ønsker å jobbe med fagspørsmål den siste tiden, opplyser departementet til NRK.

Før han kom til Justis- og beredskapsdepartementet, var Saglie Norges første arbeids- og velferdsdirektør og ledet NAV fra opprettelsen i 2006. Han har også vært departementsråd i Kommunal- og regionaldepartementet og direktør ved Universitetet i Oslo.

Saglie er utdannet statsviter fra samme universitet.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]