Hundedødsfall om bord på fly vekker harme i USA

Illustrasjonsbilde. Foto: REUTERS/Frank Polich

– Dette er en tragisk ulykke som aldri skulle ha skjedd, fordi dyr aldri skal plasseres i bagasjehyllen, skriver selskapet i en pressemelding, og legger samtidig til at de tar fullt ansvar for hendelsen som skjedde på et fly mellom Houston og New York.

Eieren hadde med seg hunden i en bag som er designet for å frakte dyr, og som passer inn under et flysete. Passasjerer har fortalt at de hørte bjeffing underveis og at de ikke visste at hunden hadde omkommet før flyet landet i New York.

United Airlines opplyser at de gransker hendelsen. Selskapet har refundert billettutgiftene til hundeeieren og hennes to barn og gebyret de hadde betalt for å få ta med seg hunden på flyet. I tillegg har de tilbudt seg å betale for obduksjon av hunden.

NTB-AP

(©NTB)


Publisert: mar 14, 2018 @ 10:32 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.