A United Airlines plane with the Continental Airlines logo on its tail, taxis to the runway at O'Hare International airport in Chicago October 1, 2010. UAL Corp and Continental Airlines Inc. closed their merger on Friday to form the world's largest carrier, called United Airlines. The airline is a unit of United Continental Holdings Inc., the holding company formed under the $3.17 billion all-stock merger, and began trading on the New York Stock Exchange under the symbol "UAL" at $25 before slipping to $24.44 by mid morning. REUTERS/Frank Polich (UNITED STATES - Tags: TRANSPORT BUSINESS)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

– Dette er en tragisk ulykke som aldri skulle ha skjedd, fordi dyr aldri skal plasseres i bagasjehyllen, skriver selskapet i en pressemelding, og legger samtidig til at de tar fullt ansvar for hendelsen som skjedde på et fly mellom Houston og New York.

Eieren hadde med seg hunden i en bag som er designet for å frakte dyr, og som passer inn under et flysete. Passasjerer har fortalt at de hørte bjeffing underveis og at de ikke visste at hunden hadde omkommet før flyet landet i New York.

United Airlines opplyser at de gransker hendelsen. Selskapet har refundert billettutgiftene til hundeeieren og hennes to barn og gebyret de hadde betalt for å få ta med seg hunden på flyet. I tillegg har de tilbudt seg å betale for obduksjon av hunden.

NTB-AP

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]