Far-right group Britain First leader Paul Golding (R) and deputy Jayda Fransen arrive at Folkestone magristrates court in Kent on January 29, 2018. They stand accused of causing religiously aggravated harassment. / AFP PHOTO / BEN STANSALL
annonse
annonse

Syvende mars 2018 ble Jayda Fransen og Paul Golding fra organisasjonen Britain First dømt til 36 uker (Fransen), respektive 18 uker (Golding), i fengsel for “anti-muslim hate crime”. Den 9. mars ble den østerrikske identitære lederen Martin Sellner og hans amerikanske kjæreste, den konservative youtuberen Brittany Pettibone, anholdt da de prøvde å reise inn i Storbritannia. Sellner ble anholdt fordi han hadde for hensikt å holde en tale på Speakers’ Corner om ytringsfrihet, og Pettibone ble anholdt fordi hun skulle intervjue Tommy Robinson, en kjent anti-islamsk aktivist.

Så hva er det som skjer med Storbritannia? Mange av de frihetsidéer som jeg holder høyt ble formulert i Storbritannia, helt fra Magna Carta til nyere tenkere og politiker som Edmund Burke, John Locke, Sir Winston Churchill og baronessen Margaret Thatcher. Jeg lurer på hva de hadde sagt om dette.

I tilfellet Fransen og Golding så ble de tiltalt etter å ha drevet en kampanje imot noen menn, hvorav en av dem var en ulovlig innvandrer, som hadde voldtatt ei 16 år gammel beruset britisk jente i sin restaurant, og deretter blitt sluppet fri på kausjon og fått lov til å fortsette å drive restauranten. En restaurant der unge jenter gikk inn og ut hele tiden.

annonse

Fransen og Golding advarte mot disse menn, og for dette ble de dømt. Deretter ble Sellner og Pettibone anholdt noen dager senere. Det er ikke slutt med dette. Den 12. mars ble den kanadiske høyreaktivisten Lauren Southern hindret fra å reise inn i Storbritannia. Ifølge en tweet av Tommy Robinson så ble Lauren Southern nektet innrese i Storbritannia på grunn av islamkritikk. Blasfemi, rett og slett. Southern har tidligere kritisert islam i Luton, og da snakket hun ikke om rase, skriver Robinson.

Det vi ser er altså et Storbritannia som bøyer seg for islam og islamske blasfemilover. Kan noen forestille seg at Lauren Southern hadde blitt nektet innreise hvis hun hadde kritisert kristendom? Så jeg spør igjen: hva skjer med Storbritannia? På slutten av 1800-tallet skrev Sir Winston Churchill at “Islam er like farlig i en mann som rabies i en hund” og 2002 skrev baronessen Margaret Thatcher at “islamisme er den nye bolsjevismen”. Det hadde vært fornuftig hvis dagens britiske politikere og dommere lyttet til dette.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon