Solberg sier hun fortsatt har tillit til Listhaug

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Statsminister Erna Solberg (H) sier at hun fortsatt har tillit til justisminister Sylvi Listhaug (Frp).

På vegne av hele regjeringen ba Solberg om unnskyld for regjeringens retorikk da hun ankom Høyres gruppemøte på Stortinget onsdag kveld.

– Det er en situasjon, spesielt etter Utøya, som gjør at vi må være ekstra varsomme. Og spesielt nå med den filmen, så er det mange som gjenopplever terroren. Derfor er det grunn til å være ekstra varsom, og det har ikke vi vært. Men vi har lært av det, sier Solberg.

Hun maner til en rolig og saklig og informativ debatt fremover, der man ikke tillegger hverandre synspunkter som den andre ikke har.

På spørsmål om Listhaug fortsatt har statsministerens tillit, sier Solberg:

– Ja, det har hun. Listhaug er en god justisminister, og hun sier hun har lært av dette.

(©NTB)


Publisert: mar 14, 2018 @ 6:56 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.