Hillary Clinton, ektemannen Bill og datteren Chelsey sitter i styret til Clinton Foundation. Foto: AP/NTB scanpix
annonse

Hillary Clinton fortalte et publikum i India at USA ikke “fortjener” Donald Trumps presidentskap og mener Trumps velgere er rasister og kvinnehatere.

– Trumps velgere støttet han fordi de ikke liker at svarte får rettigheter og at kvinner får jobb, fortalte Clinton i det oppsiktsvekkende intervjuet.

annonse

Videre fortalte hun at “Trump har en sterk tilknytning til diktatorer” og at “han liker deres autoritære oppførsel”.

Washington Post  melder at Demokratene har fått nok av Hillary og at de distanserer seg fra hennes siste utspill.

Demokratiske senatorer distanserte seg selv fra Hillary Clinton etter at hun sa at president Trumps velgere kom fra mindre produktive deler av landet og at de ble tiltrukket av en gammel politikk, skriver Washington Post som intervjuet Demokratenes senator Claire McCaskill som representerer staten Missouri.

Missouri er en del av bibelbeltet hvor Republikanerne har hatt stor støtte gjennom historien.

– Jeg tror velgerne uttrykte sin frustrasjon med status quo. Jeg var muligens ikke enig med deres valg, men jeg respekterer dem. Og jeg tror ikke det er slik du bør snakke om noen velgere, spesielt de i min stat, fortalte McCaskill til avisen.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]