Egyptian President Abdel Fattah Al Sisi speaks with students during a follow-up on training and rehabilitation programs at the Military Academy in Cairo, Egypt, February 19, 2018 in this handout picture courtesy of the Egyptian Presidency. The Egyptian Presidency/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY

Sisi, som stiller til gjenvalg i valget som holdes fra 26. til 28. mars og hvor hans eneste motstander er en ukjent politiker som støtter ham, lover å kjempe mot islamistiske opprørere på Sinai-halvøya helt til slutten.

annonse

– Enten lever vi sammen, eller vi dør sammen. Vi kjemper mot det moderne samfunnets kjettere. Vi kjemper for Guds skyld, sier Sisi i en kommentar til egyptisk fjernsyn torsdag.

NTB-AP

(©NTB)

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.