Egyptian President Abdel Fattah Al Sisi speaks with students during a follow-up on training and rehabilitation programs at the Military Academy in Cairo, Egypt, February 19, 2018 in this handout picture courtesy of the Egyptian Presidency. The Egyptian Presidency/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY
annonse
annonse

Sisi, som stiller til gjenvalg i valget som holdes fra 26. til 28. mars og hvor hans eneste motstander er en ukjent politiker som støtter ham, lover å kjempe mot islamistiske opprørere på Sinai-halvøya helt til slutten.

– Enten lever vi sammen, eller vi dør sammen. Vi kjemper mot det moderne samfunnets kjettere. Vi kjemper for Guds skyld, sier Sisi i en kommentar til egyptisk fjernsyn torsdag.

annonse

NTB-AP

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon