annonse

Sylvi Listhaug blir drapstruet og hetset på det groveste i kommentarfelt i norske aviser og på sosiale medier.

Hetsen er så grov at kommentarfelt må stenges.

Da Aftenposten publiserte saken saken der Listhaug beskyldte Arbeiderpartiet for å være mer opptatt av terroristenes rettssikkerhet enn Norges sikkerhet, florerte det av hets og ukvemsord mot justisministeren i kommentarfeltet.

annonse

Aftenposten har nå stengt kommentarfeltet, men avisen kan fremdeles hente opp kommentarene og lage en sak der de dokumentarer hetsen, hvis de ønsker.

På Listhaugs egen Facebook-side har hun også blitt utsatt for grov hets og sjikane.

Men en kommentar skiller seg ut. Listhaug blir regelrett drapstruet og personen som skrev innlegget ønsker at justisministeren blir gjengvoldtatt av fremmedkrigere.

– På tide at en fremmedkriger setter en kule i panna på den onde, kristne f***a der. Håper hun blir gjengvoldtatt så inn i helvete, skriver en Facebook-bruker under Listhaugs bilde.

Annonser
  • 12.5K
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]