Saudi Crown Prince Mohammed bin Salman conducts a meeting with Britain's Prime Minister Theresa May with other members of their delegations, inside 10 Downing Street, London, on Wednesday March 7, 2018. Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman received a royal welcome with high level political talks to begin his three day visit to Britain, although protesters criticised the visit. (Dan Kitwood/Pool via AP)
Del saken
  •  
  •  
  •  

– Saudi-Arabia ønsker ikke å skaffe seg noen atombombe, men det er ingen tvil om at dersom Iran utvikler en atombombe, så kommer vi til å følge opp så raskt som mulig, sier kronprinsen i et intervju med den amerikanske fjernsynskanalen CBS.

I intervjuet sammenligner han også Irans øverste leder ayatolla Ali Khamenei som «den nye Hitler» fordi han «han ønsker ekspansjon»

– Han ønsker å skape sitt eget prosjekt i Midtøsten, veldig likt Hitler som ønsket å ekspandere på sin tid, sier kronprinsen.

– Mange land rundt omkring i verden og i Europa innså ikke hvor farlig Hitler var før det som skjedde, skjedde. Jeg ønsker ikke å se det samme skje i Midtøsten, sier bin Salman i intervjuet, som sendesi sin helhet på CBS-programmet “60 Minutes» søndag, to dager før kronprinsen møter USAs president Donald Trump i Det hvite hus.

NTB-AFP

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]