Saudi Crown Prince Mohammed bin Salman conducts a meeting with Britain's Prime Minister Theresa May with other members of their delegations, inside 10 Downing Street, London, on Wednesday March 7, 2018. Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman received a royal welcome with high level political talks to begin his three day visit to Britain, although protesters criticised the visit. (Dan Kitwood/Pool via AP)
annonse

– Saudi-Arabia ønsker ikke å skaffe seg noen atombombe, men det er ingen tvil om at dersom Iran utvikler en atombombe, så kommer vi til å følge opp så raskt som mulig, sier kronprinsen i et intervju med den amerikanske fjernsynskanalen CBS.

annonse
annonse

I intervjuet sammenligner han også Irans øverste leder ayatolla Ali Khamenei som «den nye Hitler» fordi han «han ønsker ekspansjon»

– Han ønsker å skape sitt eget prosjekt i Midtøsten, veldig likt Hitler som ønsket å ekspandere på sin tid, sier kronprinsen.

annonse
annonse

– Mange land rundt omkring i verden og i Europa innså ikke hvor farlig Hitler var før det som skjedde, skjedde. Jeg ønsker ikke å se det samme skje i Midtøsten, sier bin Salman i intervjuet, som sendesi sin helhet på CBS-programmet «60 Minutes» søndag, to dager før kronprinsen møter USAs president Donald Trump i Det hvite hus.

NTB-AFP

(©NTB)

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.