Oslo 20180110. Finansminister Siv Jensen etter de åpne høringene i Kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget om håndteringen av omorganiseringen i SSB. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse

Frp-leder og finansminister Siv Jensen støtter justisminister Sylvi Listhaugs beklagelse, og sier hun fortsatt har tillit til henne.

– Det er lov å gjøre feil, også i politikken. Knapt noen har lagt seg mer paddeflat enn det Sylvi gjorde i dag. Og da synes jeg det er på tide å gå videre, sier Jensen til VG.

Jensen sier hun er enig i Listhaugs beklagelse, selv om hun tidligere i uken støttet sin partifelle gjennom et Facebook-innlegg , og i stedet kritiserte Ap-leder Jonas Gahr Støre for å «gå langt over streken».

annonse

Til avisen sier Jensen at justisministerens melding «kom galt ut» og at settingen ble feil.

(©NTB)

[email protected]

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]