Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Vår justis- og innvandringsminister har vært i hardt vær den siste tiden. Hun har bedt om unnskyldning og forklart seg flere ganger, det har ikke vært nok. Rødt har reist mistillitsforslag mot henne, og de andre sosialistiske partiene skal stemme for.

Men selv om Sylvi Listhaug er mislikt av en del, er hun veldig populær blant mange. Tidligere har vi sett undersøkelser der Listhaug har støtte fra om lag 80 og 40 prosent av Høyres og Arbeiderpartiets velgere. En stor del av befolkningen ønsker seg en restriktiv innvandringspolitikk, og Sylvi har sympati og støtte langt utenfor FrPs rekker.

Nå har flere på Facebook gått sammen om å få flest mulig til å sende blomster til den hardtarbeidende ministeren, for å vise sin støtte i den tøffe tiden.

annonse

Forslaget om blomsterregn til ministeren er blant annet lagt ut på Facebook-siden Vi som støtter Sylvi Listhaug.

– Jeg foreslår at vi sender vår massive støtte til Sylvi Listhaug i form av en bukett til hennes kontor på Stortinget, står det i Facebook-meldingen.

Det opplyses fra støttespillerne at blomstene kan sendes til:

annonse

Justisdepartementet
Gullhaug torg 4A
0484 Oslo

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon