Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

Vår justis- og innvandringsminister har vært i hardt vær den siste tiden. Hun har bedt om unnskyldning og forklart seg flere ganger, det har ikke vært nok. Rødt har reist mistillitsforslag mot henne, og de andre sosialistiske partiene skal stemme for.

annonse

Men selv om Sylvi Listhaug er mislikt av en del, er hun veldig populær blant mange. Tidligere har vi sett undersøkelser der Listhaug har støtte fra om lag 80 og 40 prosent av Høyres og Arbeiderpartiets velgere. En stor del av befolkningen ønsker seg en restriktiv innvandringspolitikk, og Sylvi har sympati og støtte langt utenfor FrPs rekker.

annonse

Nå har flere på Facebook gått sammen om å få flest mulig til å sende blomster til den hardtarbeidende ministeren, for å vise sin støtte i den tøffe tiden.

Forslaget om blomsterregn til ministeren er blant annet lagt ut på Facebook-siden Vi som støtter Sylvi Listhaug.

annonse
annonse

– Jeg foreslår at vi sender vår massive støtte til Sylvi Listhaug i form av en bukett til hennes kontor på Stortinget, står det i Facebook-meldingen.

Det opplyses fra støttespillerne at blomstene kan sendes til:

Justisdepartementet
Gullhaug torg 4A
0484 Oslo

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.