Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
  • 14.6K
  •  
  •  

Vår justis- og innvandringsminister har vært i hardt vær den siste tiden. Hun har bedt om unnskyldning og forklart seg flere ganger, det har ikke vært nok. Rødt har reist mistillitsforslag mot henne, og de andre sosialistiske partiene skal stemme for.

Men selv om Sylvi Listhaug er mislikt av en del, er hun veldig populær blant mange. Tidligere har vi sett undersøkelser der Listhaug har støtte fra om lag 80 og 40 prosent av Høyres og Arbeiderpartiets velgere. En stor del av befolkningen ønsker seg en restriktiv innvandringspolitikk, og Sylvi har sympati og støtte langt utenfor FrPs rekker.

Nå har flere på Facebook gått sammen om å få flest mulig til å sende blomster til den hardtarbeidende ministeren, for å vise sin støtte i den tøffe tiden.

Forslaget om blomsterregn til ministeren er blant annet lagt ut på Facebook-siden Vi som støtter Sylvi Listhaug.

– Jeg foreslår at vi sender vår massive støtte til Sylvi Listhaug i form av en bukett til hennes kontor på Stortinget, står det i Facebook-meldingen.

Det opplyses fra støttespillerne at blomstene kan sendes til:

Justisdepartementet
Gullhaug torg 4A
0484 Oslo

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 14.6K
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]