Oslo 20180117. Justis-, beredskaps- og innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) og resten av regjeringen Solberg på Slottsplassen etter ekstraordinært statsråd på Slottet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 • 13
 •  
 •  
 •  
 •  

Det stormer rundt Sylvi Lishaug, noe som begynner å bli normalt. Men denne gangen ønsker motstanderne virkelig å ”ta ondet ved roten” ved å stemme for mistillitsforslag i Stortinget. Og grunnen til dette er et provokativt FB-innlegg der det påpekes at Ap støtter muslimske terrorister.

Man kan jo spørre seg om dette virkelig stemmer? At AP støtter muslimske terrorister? Vanskelig å si, antagelig mener de ikke å gjøre det. Men uten å ta et grep mot nettopp disse fremmedkrigerne, så vil man indirekte støtte dem. Sylvi Listhaug vet dette, og hun har i sin posisjon mulighet til å gjøre noe med det.

Å bli til de grader kritisert for dette sier mer om kritikerne, enn kritikken selv. Timingen hennes var dårlig, med tanke på Utøya-filmen. Men likevel. Opplyste borgere har begynt å gjennomskue AP, og konsekvensene kan man se i meningsmålingene. Mon tro om A’s ønske om å avsette henne vil øke deres oppslutning? Og i så fall blant hvem..

Få, men farlige

Nå er jo ikke hjemvendte IS-krigere noe stort problem i Norge. Det er snakk om et noen få personer. Men vi skal huske på at det skal ikke mange personer til for å terrorisere befolkningen. De aller fleste terrorangrep blir utført av få personer, som infiltrerer åpne samfunn på en slik måte at de vanskelig oppdages før det er for sent. Ved å lukke øynene for at noen få terrorister kan ødelegge for befolkningen, har man som politiker løpt i fra sitt ansvar.

Slik ansvarsfraskrivelse er dessverre helt normalt, og pågår hele tiden. Og hvorfor er det slik? Vanskelig å si, men statistisk sett er det få personer som rammes av terror, og de som har høyere politisk verv har som regel personlig beskyttelse, dvs de er ikke utsatt selv. Men hva da med den vanlige mannen i gata, som er på feil sted til feil tid? Har denne personen ingen verdi for samfunnet? Har avstanden fra forrige terrorangrep blitt for stor, slik at det er glemt? Husk at nå er det vinter, som demper all aktivitet, mens om sommeren bruser blodet i årene, også for de som har onde hensikter.

Hvor har det blitt av prinsippet én for alle – alle for én? Skjønner ikke ledende politikere hva terror er? Grusomme handlinger mot noen få, som holder en stor gruppe lammet av frykt? Hvordan kan man kritisere en justisminister som ønsker å gjøre viktige tiltak for å trygge befolkningen? Er dette siste krampetrekninger i forsvaret av det mislykkede eksperimentet med det ”multikulturelle samfunn”?

Heia Sylvi

Hvem har ikke sett filmen ”Kongens Nei” uten å bli rørt og imponert over vår danske konge, som hadde som motto ”Alt for Norge”? Vi har nå en politiker som gjør Alt for Norge! Og med dette må lide for de som ikke taler Norges sak. Man kan også si at historien gjentar seg, den gangen var det AP regjeringen som lot forsvaret forfalle, og med et udugelig byråkrati sørget for at mobiliseringen ikke kunne gjennomføres før det var for sent. Hvorfor må det være slik også idag? Har vi ingenting lært?

En mistillit mot Sylvi Listhaug er en mistillit mot folket, fra de politikerne som sier de representerer folket. De er falske tjenere. Husk dette ved neste valg, og gi tilliten via din stemmeseddel til de som fortjener folkets tillit og gjør Alt for Norge!! Husk å gjøre dette for landet ditt, du også! Heia Sylvi!!

 

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 13
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]