annonse

– Vi bør slå et slag for de skikkelig, skikkelig kjedelige debattene, sier Venstre-leder og kulturminister Trine Skei Grande.

Grande holdt sin første tale til Venstres landsstyre etter at partiet gikk inn i regjering lørdag. Det skjer samtidig som hele det blågrønne regjeringsprosjektet vakler under vekten av justisminister Sylvi Listhaugs (Frp) retorikk og reaksjonene den vekker.

Venstre-lederen påpekte i sin tale at det er 59 dager siden Venstre kom i regjering, og medgikk at hun teller dager fordi hun er usikker på hvor lenge hun blir sittende som kulturminister.

annonse

– Det har jo vær en litt urolig tid i norsk politikk de siste dagene, sier hun.

Venstre-lederen kommenterte ellers ikke mistillitsforslaget mot Listhaug, men slo et slag for faktabasert politisk debatt.

– Når det tar av, blir debatten hardere og mindre kunnskapsrik. Det tror jeg ikke vi skal gå rundt og venne oss til. Vi må stoppe opp og tenke på hvilken debatt vi ønsker oss, sa hun.

(©NTB)

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]