KrF-leder Knut Arild Hareide. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

KrF-leder Knut Arild Hareide mener ifølge Aftenposten det ville være bra om justisminister Sylvi Listhaug bytter departement før mistillitsforslaget behandles.

KrF-leder Knut Arild Hareide skriver i en sms til avisen at han har registrert at både Sp og Ap har påpekt at mistillitsforslaget går på tilliten til Frp-statsråden som justisminister.

– Jeg vil ikke spekulere i KrFs videre håndtering som avklares mandag. Men det vil uansett være en helt annen politisk situasjon i Stortinget på tirsdag om Listhaug da sitter med et annet ansvarsområde enn hun har i dag, skriver han.

– Synes du det ville være en fordel om hun fikk en annen post før mistilliten behandles?

– Ja, det ville være en fordel, skriver Hareide.

Partiet skal mandag avgjøre hvordan de skal stille seg til mistillitsforslaget mot Listhaug. Dersom de stemmer for å felle henne, blir det flertall for det.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]