Oslo 20171204. Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum på Stortinget mandag da det ble vedtatt en hastebehandling av nye regler for valg til Nobelkomiteen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del

Det er greit nok å forsøke å fremstille sine motiver som noe annet enn det de faktisk er, men i ditt tilfelle så må man bare si: Det får være grenser! Når du klarer å lire av deg noe så usant i VG som at du absolutt ikke er på regjeringsjakt, så får du lengre nese enn Pinocchio.

annonse

Du sier:

– Jeg har ingen ønsker om å ydmyke statsministeren. Det er ikke poenget i det hele tatt. Poenget er at justisminister-posten er så utrolig viktig. for landets beredskap. Det er ikke mange år siden vi så hvor krevende den posten kan være.

Vedum viser så til terrorangrepet 22. juli 2011. Knut Storberget var justisminister den gang. En lydig lakei for statsminister Jens Stoltenberg. Syns du han gjorde en kjempejobb?

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Det at vi i dag har en justisminister som faktisk tar Norges sikkerhet på alvor, er noe du og alle andre burde vært veldig stolte av. At Listhaug klarer å stå imot alt presset fra dere politisk korrekte, er intet mindre enn utrolig. Andre som får litt motbør, sykmelder seg umiddelbart. De takler ikke presset. Vi har jo Trond Giske friskt i minne, men de fleste husker nok også både Bondevik og Anne Holt. Alle sammen forøvrig, sterke kritikere av Sylvi Listhaug.

Hel ved og sterk

Det at vi har en justisminister som står rakrygget selv i den verste storm, som beholder både ro og fatning når hun blir beskyldt for de mest grusomme ting, som f.eks. å være rasist eller at hun har ansvaret for 22. Juli, det er verdt sin vekt i gull det.

Sylvi Listhaug er sannsynligvis den beste justisminister, ja sågar kanskje den beste statsråd Norge noen gang har hatt!

At du Trygve, og andre med deg, gjør det dere kan for å fjerne Listhaug, er ingenting annet enn et egosentrisk ønske om regjeringsmakt hvor det ikke er Norges beste som ønskes ivaretatt.

annonse

Du er i likhet med Støre og Lysbakken, kun ute etter regjeringsmakt, koste hva det koste vil. Veien dit, er via mistillitsforslag mot Listhaug. Ikke fordi Listhaug har gjort noe galt. Hun har bare påpekt det åpenbare. Nei, dette handler om deg det Trygve. Deg, Støre og Lysbakken. Bare tanken på at dere er de som skal få egen bil med sjåfør og statsrådstaburett, får nok sikkelet til å renne i strie strømmer ned på puta der dere ligger og drømmer dere bort.

Hvis Norge skal ha noen som helst slags mulighet til å stå imot terror både utenfra og innenfra, så kan ikke justisministeren komme fra SP, SV eller AP.

Da trenger vi Sylvi Listhaug.

Vis heller Norges befolkning at du ikke er en evnukk Trygve, men at du har skikkelige baller og heller gjør det som er riktig for Norge. Da kunne du ha gått inn i historien som en stor statsmann.

Slik det er nå, vil du kun bli husket som en bonde på stortinget med sukkerbiter, ikke rundballer mellom bena!

annonse
annonse
Ønsker du å bidra til å holde Resett gående? Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører