Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Det er bra at det samles inn penger til Leger uten grenser. Men at dere velger å kalle det “Innsamlingsaksjon mot Sylvi Listhaug”, er skammelig. Her har folket sendt henne blomster for å vise sin støtte når hun står oppe i en tøff tid. Dette velger dere å kalle rasisme og støtte fra brunsvidde rasistiske grupperinger.

Vel, jeg har ikke ord. Som selv de etablerte mediene har klart å få frem, så er dette støtte fra alle forskjellige folk og politisk tilhørighet. Selv folk fra AP, KrF, Venstre har sendt henne blomster.. Men alle slås sammen og kalles rasister. Dere burde skamme dere!

En annen politiker sa nøyaktig samme ord som Sylvi Listhaug skrev på sin FB side. Han sa det på NRK Nyheter. Det var ikke en eneste av dere som reagerte eller sa ett eneste ord. Men når det kommer fra Sylvi Listhaug, reageres det. Hele Stortingets venstreside er i harnisk, og det opptar MSM i dager. Sågar ender et opp med mistillitsforslag. Og dere klarer det utrolige kunststykket å koble det hun skrev til 22.7.

Jeg støtter Sylvi Listhaug fullt og helt i den saken hun la ut på sin FB-side. Synd hun ble presset fra skanse til skanse. For det var ikke ett eneste ord der som ikke var sant.

 

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]