Syrians fleeing fighting between Turkish troops and Syrian Kurdish militia rest in a field between Afrin and Azaz, northwestern Syria, Wednesday, March 14, 2018. Turkish President Recep Tayyip Erdogan said on Wednesdat he hopes Afrin, at the center of the Syrian Kurdish district with the same name, will be totally encircled by the end of the day. Thousands of people had started to flee Afrin as the Turkish troops got closer, heading toward nearby government-controlled areas. But residents say they have come under fire. (DHA-Depo Photos via AP)
Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]