Pyeongchang, Sør-Korea 20180213. Johannes Høsflot Klæbo etter prologen til sprinten i Alpensia Cross-Country Skiing Centre under vinter-OL i Pyeongchang. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

Johannes Høsflot Klæbo ble knust av Aleksander Bolsjunov i minitouren i Falun, men ble tidenes yngste sammenlagtvinner i verdenscupen søndag.
Johannes Høsflot Klæbo ble historisk da han sikret seg sammenlagtseieren i verdenscupen som 21-åring. Hans 25.-plass holdt i lange baner.

– Det er helt utrolig. De siste dagene har vært tøffe. Jeg var ikke helt i form i dag. Å vinne den store krystallkula er bare helt utrolig. Det har vært en fantastisk sesong, sa Klæbo til FIS.

Annenplass i selve minitouren gikk til Alex Harvey foran Dario Cologna, mens Martin Johnsrud Sundby ble henvist til en sure fjerdeplassen.

Sveitseren tok annenplassen i verdenscupen bak Klæbo, mens tredjeplassen gikk til Sundby. Derfor var fjerdeplassen til Sundby ekstra bitter.

Klæbo gikk seg inn til 25.-plassen, og hadde full kontroll på sine konkurrenter. Ettersom Sundby ikke vant hadde han ikke engang trengt å fullføre.

Hans Christer Holund ble nummer seks etter å ha hatt nest beste etappetid, mens Sjur Røthe (8) og Niklas Dyrhaug (9) også gikk seg inn blant topp ti.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]