Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

En mann ble natt til søndag funnet kraftig nedkjølt i elva Otra på Hovden i Setesdal. Rask innsats fra redningsetatene gjorde at han overlevde.

Mannen hadde tatt seg over elva ved Skisenterveien da han gikk gjennom isen. Han ropte etter hjelp, noe som ble hørt av folk i nærheten, skriver Fædrelandsvennen.

Politiet opplyser at mannen ble funnet i live fordi noen tilfeldigvis hørte at han ropte om hjelp, samt rask redningsinnsats fra lokalt brannvesen. Det var minus 26 grader på Hovden natt til søndag, ifølge Meteorologisk institutt.

Han ble først sendt til legekontoret på Hovden og så videre til Sørlandets sykehus med luftambulanse. Politiet ble varslet om saken via AMK klokken 4.12

– Vi har vært i kontakt med sykehuset og det er ikke fare for livet, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i Agder politidistrikt til NTB søndag morgen.

Sykehuset opplyser like før klokken 9 at mannen er lettere skadd.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]