President Donald Trump snakket om toll under regjeringsmøtet i Det hvite hus torsdag. Foto: Evan Vucci / AP / NTB scanpix
Del

Donald Trump mener spesialetterforsker Robert Muellers etterforskning om russisk valginnblanding, er bemannet av «inngrodde» demokrater som er partisk mot ham.
Den amerikanske presidenten, som er kjent for sine mange Twitter-tirader, kom med en ny søndag. Denne gangen var det Muellers Russland-gransking som fikk unngjelde. Han mener den er urettferdig

annonse

– Hvorfor har Mueller-laget 13 inngrodde demokrater, noen store Crooked Hillary-supportere og ingen republikanere? Synes noen det er rettferdig? Og likevel, det finnes ingen hemmelig avtale, tvitret Trump.

«Crooked Hillary» (Kjeltring Hillary) er Trumps kallenavn på Hillary Clinton.

Angrepet er den siste i en voksende konfrontasjon mot FBI-etterforskningen, ledet av Robert Mueller, som undersøker mulig russisk innblanding i valget for halvannet år siden.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Det er uklart når undersøkelsene er ferdige, men granskingen kommer stadig nærmere presidenten, hans indre sirkel og hans forretningsinteresser.

Trump angrep også den avsatte visedirektøren i FBI, Andrew McCabe, og den tidligere FBI-sjefen James Comey. I sin tirade kaller han dem begge løgnere.

McCabe skal angivelig ha beholdt detaljerte notater om sitt forhold til Trump, noe som kan underbygge Comeys notater.

(NTB-AFP)

annonse
Ønsker du å bidra til å holde Resett gående? Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører