Oslo 20180206. Sju av ti nyutdannede politifolk som gikk ut av Politihøgskolen i 2017, var i jobb i politiet ved årsskiftet. Tirsdag besøkte justisminister Sylvi Listhaug skolen der hun møtte studenter og ledelse. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix
annonse
annonse

Dagen idag er en trist dag for de av oss som fremdeles tror på ytringsfrihet og saklig, politisk debatt. Sylvi Listhaug, en av få politikerne som har integritet nok til å ytre seg i utakt med politisk korrekthet, har blitt tvunget ut fra regjeringen. Det er bare nitrist.

Opposisjonen på Stortinget har latt seg lede av Rødt, et parti med utspring i AKP-ml bevegelsen som med sin totalitære ideologi støttet massemordere som Stalin, Mao og Pol Pot. Dette partiet har nå fått en politisk seier med støtte fra AP, KrF, SP og SV. Og det uten at noen engang har nevnt dette faktum hverken i media eller fra Stortingets talestol.

Man skriker uimotsagt om naziblomster til Sylvi Listhaug, men man unnlater behendig å nevne at AP, KrF og SP klynger seg sammen med et parti med udiskutable totalitære og antidemokratiske tradisjoner. Har de virkelig klart å vri seg unna AKP -mls skremmende ideologi bare ved å bytte navn fra via RV til Rødt?

annonse

Det er i det hele tatt en skremmende tendens at venstresidens ekstremister deltar i politisk debatt uten å bli konfrontert med sine totalitære tilbøyeligheter. Seierherren i dette skitne spillet er Jonas Gahr Støre som slapp å bli stilt til ansvar for sine hysteriske anklager mot Sylvi Listhaug.

Regjeringen Solberg burde gått av og latt Jonas stable på beina en regjering der Rødt og KrF kunne fungert som støttepartier, det kunne blitt interessant. Frp burde benyttet en gyllen mulighet til å gå i opposisjon. Sylvi er den eneste som har klart å fronte FrP politikk i regjeringen, og uten henne vil de sannsynligvis bli liggende og vake på 12-13 prosent på meningsmålingene. I opposisjon kunne de sannsynligvis ha vokst mot gamle høyder.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon