OSLO 20060714: NB! Dette er gammelt flagg m/ NRK-logo. Eksteriør av Norsk Rikskringkasting NRK s bygninger på Marienlyst. Her detalj fra vegg med NRK logo og klokke. Foto Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX

Tidlig tirsdag morgen la Listhaug ut følgende melding på Facebook.

annonse

– Den siste uken har vært helt surrealistisk. Et facebookinnlegg, som overhodet ikke hadde noe med 22. juli å gjøre, og som jeg har beklaget at ble lagt ut, har omgjort norsk politikk til en barnehage, skrev Listhaug.

FrP-politikeren har gitt seg som justisminister etter press fra politiske motstandere.

NRKs nettsider har man allerede startet feiringen. Det nye humor-programmet “satiriks”, som gjemmer seg bak morsomheter for å spre politisk vinklet tullball, var raskt ute med å harselere med Listhaug.

“Listhaug går av etter råd fra legen: – Var for stor påkjenning å si unnskyld”, er tittelen NRK satiriks bruker.

– Etter samråd med min lege i går kveld, har jeg besluttet å trekke meg. De siste dagers hardkjør har gått ut over min helse. Kroppen tålte ikke påkjenningen av å si unnskyld, sier Listhaug, ifølge mobbe-artikkelen.

Er denne barnehage-humoren uskyldig? Eller er det et bevisst angrep fra en organisasjon hellende veldig langt til venstre og ledet av Thor Gjermund Eriksen, tidligere SV-medlem. Frata henne verdigheten, slik at alle kan le av henne.

Eriksen, som av en eller annen merkelig grunn fortsatt sitter som NRK-sjef, har godkjent at hans egne journalister sprer denne trakasseringen. Det er mobbing, noe venstresiden aksepterer så lenge det skytes mot “riktige” personer.

På pressekonferansen i dag påpekte Listhaug hvilken belastning det hadde vært for barn, foreldre, øvrig familie og venner. Men Listhaug KAN IKKE være offer.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.