Foto: Berit Roald / Scanpix
Del saken
  • 916
  •  
  •  

Dagsnytt 18 i går overrasket NRK, som vanligvis er ganske ensidige når de skal belyse temaer som gjelder for eksempel innvandring eller Israel, idet de denne gangen trakk inn begge sider av konfliktområdet. Bravo denne gangen, NRK og Fredrik Solvang!

Dette ble en merkelig “debatt-opplevelse”, der den ene deltakeren, Eivind Trædal fra MDG, etter min mening til fulle viser sannheten om hvordan Venstresiden “argumenterer” – ikke ved å bruke sak eller viten, for der kommer de til kort – men ved moralsk og personlig sjikane, altså ved å demonisere og lyve om dem som ikke deler deres egen naivitet i dette spørsmålet.
Trædals oppførsel var under enhver kritikk. Han mistet fullstendig besinnelsen og oppførte seg som en vill og trassig unge, slik jeg ser det. Dette er dessverre ganske vanlig når venstrevridde skal “debattere”, og det er en del av problemet.

Takk igjen, Fredrik Solvang og NRK, for at dere denne gangen bidro til å belyse denne sannheten så konkret og godt!

For å gå litt i dybden og begrunne det jeg sier:

Under ordskiftet mellom to meningsbærende sider i debatten om Sylvi Listhaug og innvandring til Norge, presterte Venstresiden, særlig representert ved MDGs Eivind Trædal komme med følgende karakteristikker av motparten, Helge Lurås og Hans Rustad (fritt etter min hukommelse, men du kan sjekke selv):

Dere velter dere i ekstrem retorikk!

Dere skaper et rasistisk hat mot minoriteter!

Dere står for et høyre-ekstremt debattklima!

Dere driver kampanje mot minoriteter!

Dere bedriver falsk propaganda!

Dere driver med høyre-ekstrem retorikk!

Dere er gjørmebrytere på Internett!

Helge Lurås er en sjarlatan!

Det dere driver med er ytterliggående rasist-blogger!

Hans Rustad driver enveisborgerkrig slik ABB gjorde!

Dere bedriver kulturkrig!

Dere er hatspredere!

Dere driver med borgerkrig-retorikk!

Dere sender spyd inn i det norske samfunnet!

Jeg må også få takke DEG, Eivind Trædal, for at du på en så konkret og direkte måte viser hvordan Venstresidens retorikk fungerer på områder der dere vil fremme deres ståsted, for eksempel – og kanskje særlig – når det det gjelder aspekter som islam og muslimsk innvandring.

Indirekte viser du hvordan Sylvi Listhaug må ha hatt det i de årene hun har frontet norsk immigrasjonspolitikk. Hennes gode og saklige argumenter ble ikke hørt av Venstresiden og de andre naive, som ikke kan argumentere, men som bare gikk til “moralsk motangrep” mot henne ved å kalle henne rasist, fascist, nazist, Hitler, Goebbels osv. samt å tillegge henne meninger hun aldri har hatt.

De som går inn på din FB-side, vil se at mange av dine venstre-ekstreme følgere støtter din atferd under dette ordskiftet, som knapt kan kalles en debatt. Dette underbygger bare det jeg har tangert i dette innlegget.

Bra gjort, Eivind Trædal! Du gjorde den andre siden, altså de som ser farene ved liberal islamsk innvandring for landet og våre etterkommere, en stor tjeneste!

Et lite spørsmål, avslutningsvis: Visste dere i NRK egentlig hva dere gjorde da dere lot Trædal være med i denne diskusjonen?

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 916
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]