Foto: Berit Roald / Scanpix
annonse
annonse

Dagsnytt 18 i går overrasket NRK, som vanligvis er ganske ensidige når de skal belyse temaer som gjelder for eksempel innvandring eller Israel, idet de denne gangen trakk inn begge sider av konfliktområdet. Bravo denne gangen, NRK og Fredrik Solvang!

Dette ble en merkelig “debatt-opplevelse”, der den ene deltakeren, Eivind Trædal fra MDG, etter min mening til fulle viser sannheten om hvordan Venstresiden “argumenterer” – ikke ved å bruke sak eller viten, for der kommer de til kort – men ved moralsk og personlig sjikane, altså ved å demonisere og lyve om dem som ikke deler deres egen naivitet i dette spørsmålet.
Trædals oppførsel var under enhver kritikk. Han mistet fullstendig besinnelsen og oppførte seg som en vill og trassig unge, slik jeg ser det. Dette er dessverre ganske vanlig når venstrevridde skal “debattere”, og det er en del av problemet.

Takk igjen, Fredrik Solvang og NRK, for at dere denne gangen bidro til å belyse denne sannheten så konkret og godt!

annonse

For å gå litt i dybden og begrunne det jeg sier:

Under ordskiftet mellom to meningsbærende sider i debatten om Sylvi Listhaug og innvandring til Norge, presterte Venstresiden, særlig representert ved MDGs Eivind Trædal komme med følgende karakteristikker av motparten, Helge Lurås og Hans Rustad (fritt etter min hukommelse, men du kan sjekke selv):

Dere velter dere i ekstrem retorikk!

Dere skaper et rasistisk hat mot minoriteter!

annonse

Dere står for et høyre-ekstremt debattklima!

Dere driver kampanje mot minoriteter!

Dere bedriver falsk propaganda!

Dere driver med høyre-ekstrem retorikk!

Dere er gjørmebrytere på Internett!

annonse

Helge Lurås er en sjarlatan!

Det dere driver med er ytterliggående rasist-blogger!

Hans Rustad driver enveisborgerkrig slik ABB gjorde!

Dere bedriver kulturkrig!

Dere er hatspredere!

Dere driver med borgerkrig-retorikk!

Dere sender spyd inn i det norske samfunnet!

Jeg må også få takke DEG, Eivind Trædal, for at du på en så konkret og direkte måte viser hvordan Venstresidens retorikk fungerer på områder der dere vil fremme deres ståsted, for eksempel – og kanskje særlig – når det det gjelder aspekter som islam og muslimsk innvandring.

annonse

Indirekte viser du hvordan Sylvi Listhaug må ha hatt det i de årene hun har frontet norsk immigrasjonspolitikk. Hennes gode og saklige argumenter ble ikke hørt av Venstresiden og de andre naive, som ikke kan argumentere, men som bare gikk til “moralsk motangrep” mot henne ved å kalle henne rasist, fascist, nazist, Hitler, Goebbels osv. samt å tillegge henne meninger hun aldri har hatt.

De som går inn på din FB-side, vil se at mange av dine venstre-ekstreme følgere støtter din atferd under dette ordskiftet, som knapt kan kalles en debatt. Dette underbygger bare det jeg har tangert i dette innlegget.

Bra gjort, Eivind Trædal! Du gjorde den andre siden, altså de som ser farene ved liberal islamsk innvandring for landet og våre etterkommere, en stor tjeneste!

Et lite spørsmål, avslutningsvis: Visste dere i NRK egentlig hva dere gjorde da dere lot Trædal være med i denne diskusjonen?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon