Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse
annonse

Misunnelsen er en av de mest negative, ja foraktelige, fenomener i vårt samfunn, og den finnes minst like mye i politikken som ellers. Politikere som står rakrygget og modig for det de mener er rett, og ikke snur kappa etter vinden, høster noen ganger respekt og popularitet. Men de blir også ofte utsatt for mye misunnelse, ikke minst fra mange av sine kolleger, Sylvi Listhaug er et typisk eksempel på det.

Drivkraften i stormen mot henne er åpenbart i høy grad misunnelse. To av de mest høyrøstede er som kjent den politiske miniputten Knut Arild Hareide, som er formann i et parti som finner seg stadig bedre til rette godt under sperregrensa og vinglepetteren i flyktningpolitikken Jonas Gahr Støre, mangemillionæren fra Holmenkollen som strever med å holde Arbeiderpartiet over 20 % på gallupen. De, og flere med dem, føler seg nok veldig utilpass i nærheten av en bauta som Sylvi Listhaug.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon