Skjermdump fra NRK, Dagsnytt 18, 19. mars 2018.
Del saken
  • 1.3K
  •  
  •  

Etter at Eivind Trædal brølte og var krakilsk i sin oppførsel på Dagsnytt 18 tirsdag, har han fått mange negative reaksjoner på Twitter. Twitter et den sosiale plattformen som er fortrukket av venstresiden fordi de ikke trenger å ytre seg på mer enn 140 tegn. Det passer for emosjonelle utbrudd uten argumenter og nyanser.

Dagsnytt 18 hadde invitert fire menn til debatt: Rune Berglund Steen, leder av Antirasistisk senter, Eivind Trædal, MDGs representant i helse og sosialkomiteen i Oslo bystyre, Hans Rustad, redaktør av Document.no, og Helge Lurås, redaktør i Resett.

Trædal ble så opprørt over at Lurås var invitert at NRK-programleder Fredrik Solvang tilbød Trædal å forlate studioet.

Også Trædals støttespillere på venstresiden ble sjokkert over oppførselen.

– Veldig synd at @eivindtraedal misbruker muligheten til å fremme viktige synspkt i en enda viktigere debatt. Listhaugs retorikk og kommunikasjonsform er jo helt i kjernen av probl imo – og viktig årsak til mistillit. Trædal går rett i fellen. Ikke akkurat leading by example #dax18, skriver en Listhaug-kritiker på Twitter.

Andre vil starte kronerulling slik at Trædal kan få profesjonell hjelp til å beherske seg.

– Trædal trenger åpenbart terapi. Vil noen starte kronerullingen, skriver en Twitter-bruker.

Her er noen av tilbakemeldingene om Trædal oppførsel på Dax18:

Resett har også funnet det humant å tilby Trædal profesjonell hjelp. De som vil bidra kan derfor gå til Støtt oss siden på Resett og donere et passende beløp. Vi regner med at det kan bli et langvarig behov, slik at vi anbefaler fast månedlig innbetaling. En time hos psykolog koster ca. 1350 kroner per gang.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 1.3K
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]