Skjermdump fra NRK, Dagsnytt 18, 19. mars 2018.
annonse
annonse

Etter at Eivind Trædal brølte og var krakilsk i sin oppførsel på Dagsnytt 18 tirsdag, har han fått mange negative reaksjoner på Twitter. Twitter et den sosiale plattformen som er fortrukket av venstresiden fordi de ikke trenger å ytre seg på mer enn 140 tegn. Det passer for emosjonelle utbrudd uten argumenter og nyanser.

Dagsnytt 18 hadde invitert fire menn til debatt: Rune Berglund Steen, leder av Antirasistisk senter, Eivind Trædal, MDGs representant i helse og sosialkomiteen i Oslo bystyre, Hans Rustad, redaktør av Document.no, og Helge Lurås, redaktør i Resett.

annonse

Trædal ble så opprørt over at Lurås var invitert at NRK-programleder Fredrik Solvang tilbød Trædal å forlate studioet.

Også Trædals støttespillere på venstresiden ble sjokkert over oppførselen.

– Veldig synd at @eivindtraedal misbruker muligheten til å fremme viktige synspkt i en enda viktigere debatt. Listhaugs retorikk og kommunikasjonsform er jo helt i kjernen av probl imo – og viktig årsak til mistillit. Trædal går rett i fellen. Ikke akkurat leading by example #dax18, skriver en Listhaug-kritiker på Twitter.

annonse

Andre vil starte kronerulling slik at Trædal kan få profesjonell hjelp til å beherske seg.

– Trædal trenger åpenbart terapi. Vil noen starte kronerullingen, skriver en Twitter-bruker.

Her er noen av tilbakemeldingene om Trædal oppførsel på Dax18:

Resett har også funnet det humant å tilby Trædal profesjonell hjelp. De som vil bidra kan derfor gå til Støtt oss siden på Resett og donere et passende beløp. Vi regner med at det kan bli et langvarig behov, slik at vi anbefaler fast månedlig innbetaling. En time hos psykolog koster ca. 1350 kroner per gang.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon