Skjermdump fra NRK Dagsnytt 18.
annonse
annonse

Jeg så på Dagsnytt 18 at du følte deg svært ubekvem av å måtte sitte i samme studio som Hans Rustad og Helge Lurås. Du sa det også rett ut. Å sitte sammen med rasister som skaper hatet som bygde Fjottolf feks, var noe du ikke var interessert i. Men istedet for å gå, ville du heller bruke tiden din der til å være så frekk og ubehøvlet som du bare kunne.

Du lyktes veldig godt med det. Naturtalent i å være drittsekk.

Du avbrøt så ofte du kunne slik at de andre ikke skulle få frem sine poeng. Mens Lurås med sin rolige og beherskede fremtoning forsøkte å komme med intelligente analyser av problemstillingen, satt du og ropte og skrek svada. Rustad nevnte det med folkeskikk, men vi skjønner jo at det ikke er en fremtredende egenskap hos deg.

annonse

Det er faktisk ganske ille å se på at en norsk politiker, behandler seriøse debattanter og samfunnsaktører på denne måten. Å si at NRK av alle kanaler, legimiterer hat og konspirasjonsteorier mot AP, ved å invitere Rustad og Lurås, er langt forbi veldig grovt.

Kommunikasjon er nok ikke din greie, Trædal. Heller ikke din forlovedes. Men jeg skal ikke være for hard her. Det tårner seg opp nok problemer for dere alikevel. Din forlovede har jo ikke akkurat gjort seg så populær blant Oslos bilister eller eldre. Med den totale mangel på snømåking som har blitt utvist i hovedstaden, så er det nok ikke bare noen gamlinger som tar rennefart bortover holka og fremviser ny rekord i lårhalsbrudd og benpiper med skru. Nei, hun har jo så til de grader plassert seg selv midt på glattisen, og det med en stil som ville ha fått Bambi til å se ut som Sonja Henie i forhold!

Men hun er alikevel den i familien som klarer seg best. Du Eivind, driter deg så fullstendig ut at det blir både flaut og pinlig å se på. Selv for en som er svært uenig med deg. Du er jo en intelligent mann, men du skjuler det jammen godt. Jeg vil her ramse opp for deg noen punkter som gjør at du selv er i alle de kategoriene som du beskylder Rustad og Lurås for å være:

Du ønsker å kneble alle de som ønsker en strengere innvandringspolitikk. Det betyr at du er imot ytringsfrihet for alle.

Du tiltaler en gruppe mennesker med nedlatende karakteristikker. Det er å stigmatisere.

Du mener at Lurås og de som leser og kommenterer på Resett er rasister, nazister og folk som sprer hatefull propaganda mot AP og venstresiden. Det er et brudd på paragraf 185 i straffeloven, som forbyr diskriminerende eller hatefulle ytringer mot blant annet noens livssyn. Med andre ord Trædal, det er rasistisk!

Det må være ganske vondt å måtte innse at man selv er en hatefull ekstremist med en diktatorisk tildragning. Derfor gjør man ikke det. Man lager seg heller et skall hvor alle utenfor det, er de som har all skyld. Et Erasmus Montanus-syndrom som helt har tatt overhånd.

«Jeg liker ikke det Hans Rustad skriver. Fjottolf leste og likte det Hans Rustad skrev – ergo så har Hans Rustad skylden for 22. juli»

Eivind……det er helt greit. Vi skjønner hvordan du har det. Ikke vær lei deg, det er det altfor mange andre som er alikevel.

annonse

(Teksten er tidligere publisert på bloggen “Johns hjørne – et litt annerledes blikk på ting og tang“)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon