En mann ble natt til fredag funnet død i en leilighet på Sandaker i Oslo. En norsk mann i 60-årene er siktet for drap i forbindelse med dødsfallet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

Politiet i Oslo har pågrepet en norsk mann i 60-årene etter funn av en død mann i en leilighet på Sandaker. Mannen er siktet for drap.

– Politiet har ennå ikke noen sikker identifikasjon på avdøde, men ifølge opplysningene i saken har de to en relasjon til hverandre, men er ikke i slekt, opplyste politioverbetjent Anne Alræk Solem ved Seksjon for etterforskning av alvorlig vold i Oslo politidistrikt på en pressekonferanse fredag.

Politiet ble varslet av AMK om dødsfallet natt til fredag da en mann ringte og fortalte at det lå en livløs person i en leilighet. Mannen som ringte, er han som nå er siktet for drap.

– Politi og ambulanse kom til stedet og tok seg inn i leiligheten. Personen ble deretter bekreftet død på stedet. Vi holder nå på med tekniske og taktiske undersøkelser, sier Mona Nordby ved krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]