Skjermdump fra Nytt på nytt, NRK
annonse
annonse

Det ble som forventet fokus på Sylvi Listhaug da Jonas Gahr Støre ble invitert til “satireprogrammet” «Nytt på nytt.»

Arbeiderparti-lederen med sine venner i panelet fikk friheten til å harselere og mobbe den avgåtte justisministeren under hele programmet.

NRKs radio-programleder Live Nelvik, som var på samme lag som Jonas Gahr Støre, tok seg friheten til å kalle Sylvi Listhaug en heks.

annonse

– Hun sier at hun føler seg utsatt for en heksejakt. Jeg visste ikke at det var lov å kalle henne for heks. Men når hun åpner for at vi kan kalle henne det, så kjenner jeg at det er deilig, sier Nelvik i det både publikum, panelet og ikke minst Jonas Gahr Støre ler.

På Twitter og Facebook har debatten rast etter programmet ble ferdig. Mange nordmenn skriver at de er lei NRKs venstrevridde humor-avdeling.

En mann tok kontakt med NRK via Facebook og sa han var lei mobbingen av Sylvi Listhaug under kveldens «Nytt på nytt.» og at kanalen burde beklage.

“Profesjonelle” NRK benyttet anledningen til å komme med et sarkastisk svar til lisensbetaleren.

annonse

Også på Twitter har nordmenn fått nok av at NRK gjør narr av Sylvi Listhaug og sine egne lisensbetalere.

En kvinne sier hun forstår at NRK blir kalt ARK (Arbeiderpartiets rikskringkasting).

– Skjønner at NRK blir kalt ARK når Støre nå får sitte på #Nyttpånytt å vitse om ukens politiske “drama”. Blir litt kleint, sånn helhetlig sett, tvitrer kvinnen.

Her er noen andre reaksjoner:

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon