Illustrasjonsfoto: AFP PHOTO / BARBARA SAX
annonse
annonse

Ny bok avslører at unge tyske muslimer tror på konspirasjonsteorier  mot jøder

Hva tenker unge muslimer om jøder i Tyskland? Politisk forsker David Ranan intervjuet studenter og akademikere. Resultatene i boken “Muslimsk antisemittisme” er skremmende, full av konspirasjonsteorier og viser hvor dypt hat mot jøder og antisemittisme er innebygd i deler av samfunnet vårt, skriver den tyske avisen Bild.

Først og fremst gjelder det troen på at jødene styrer verden fordi de eier banker og medieselskap. Det er ikke nødvendigvis nevnt som noe negativt av alle at mange jøder gjør det godt, men mellom linjene ligger det at det er negativt. Her er noen eksempler fra boken:

annonse

To studenter (21): “Mange merker tilhører jødene! Hva? Mange, ikke sant? Jeg har hørt for eksempel at Aldi er eid av en jøde … men bare hørt, jeg vet ikke … Starbucks, har jeg hørt … men det stopper ikke meg fra å gå til Starbucks og få en kopp kaffe … eller gå til Aldi! Men det er sikkert folk som ikke shopper der lenger.

En student (22) fra Tyrkia: “I Tyrkia har de alltid en slik avstand til jøder … så jødene er alltid forferdelige for dem, de er helt dårlige, de er de som hersker over hele verden … Her blant det tyrkiske folk er det også meningen. ”

En elev (20): “Israel er et av de mektigste landene i verden. Ja, jeg vet at det er lite, men hvis du ser på militæret, har du et sterkt militært; Familien Rothschild støtter Israel, ja det er en av de rikeste familiene i verden, derfor har de allerede makt, penger er bare makt i dag! Hvordan vet jeg om Rothschild? Jeg leste noe om hvordan de ble så rike på den tiden, og at de til og med laget papirpenger på den tiden, inkludert banker som fremmer og støtter Israel. Hvis de er den rikeste familien i verden, kan de kontrollere alt de vil. ”

annonse

En student (18): “Alle disse store merkene som Nestea, Nestlé, det er jødisk … eller Aldi-brødrene, det er også jøder … Men det er også sagt at aksjemarkedet tilhører jødene, ikke sant? Ja, alle selskapene som investerer i aksjer. ”

En palestiner som er født i Tyskland: “Israel har lov til å gjøre det det vil. Og intet land i verden fordømmer Israel … Israel har verden i sine hender. Israel gjør og gjør det det vil …. Det er 13 millioner jøder i verden. Men de er overalt i bankene, i alt som har å gjøre med penger sitter de. For to eller tre år siden kom det også fram at organtrafikk ble praktisert på tyske sykehus. Alle som har tilbudt mer penger har umiddelbart fått et organ. Det er også det i Palestina. Da våkner palestinerne om morgenen og ser arret hvor nyrene ble tatt ut av dem. Alle vet det! Tolv år gamle barn må drikke egen urin.

En palestinsk (22): “Israel har makt over media, over enkelte land, de holder bare makt fordi i Amerika er de rikeste menneskene i de høyeste stillingene i regjeringen jøder. De fleste penger i USA har jødene … Du merker at nyheten ikke er et hundre prosent riktig. N24 og MTV er pro Israel. Så langt jeg har hørt, tilhører N24 en jøde. Jeg vet at hva de formidler om hendelsene, er ikke riktig. ”

En videregående student (18): “Det sies at McDonalds tilhører jøder … verden tilhører jøder. Det er sagt, ikke gå til McDonalds, ikke kjøp Coca-Cola fordi det tilhører jøder. Også, at 60 prosent av merkene tilhører Israel. Alle pengene går til Israel og Israel bomber Palestina. Også i Tyrkia innså de at pengene går fra Coca-Cola til Israel.”

Samtaler mellom to akademikere (40):

(1) “Hva tilhører jødene her? Axel Springer-forlaget … for eksempel … Bild … Die Welt … BZ. De som jobber med Dorn Group, den største forlagsgruppen i Tyrkia, har aksjer. Det var i alle avisene!

(2): “Beslutningstakerne er USA, Kina og Russland. Jeg tror ikke det er en jøde hvor som helst i den kinesiske ledelsen … eller i russisk lederskap, kanskje de har en lobby, men det handler om alt.

(1): “Hele hovedstaden for den økonomiske oppveksten av kineserne er for meg jødisk hovedstad!”

annonse

 

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon