Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Tidligere denne uken i forbindelse med barnehageleken i Stortinget gikk en post fra humorsiden Libertinius viralt på Facebook. Libertinius er maskoten til partiet Liberalistene og forsøker å ha et humoristisk syn på politiske saker. Posten sa “Del bildet om du mener at Fantorangen vil være en bedre statsminister enn Støre”. På onsdag hadde posten nådd 600 000 mennesker og NRK tok affære ved å sende advokater etter maskotten. “Dette krenker NRKs rettigheter og er skadelig for omdømmet. NRK Super figurer må ikke brukes i en politisk sammenheng” ble sendt av en advokat betalt av borgernes egne penger etterfulgt av “Posten skal slettes. Dersom det gjøres i dag vil ikke NRK forfølge saken videre”.

Det er dokumentert at media i Norge heller sterkt til venstre. En av tre journalister stemmer AP, SV er på størrelse med Høyre og Rødt og MDG begge nesten på 10%, FrP er forresten under sperregrensen dersom journalistene fikk bestemme.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
At propaganda skal finansieres med tvang over skatteseddel eller via lisens, og at borgere som er imot sosialisme eller emokrati blir tvunget til å finansiere alt fra latterliggjøring av sitt eget politiske ståsted til advokatregninger for å sensurere dem selv er uhørt. Staten burde ikke ha et propagandaapparat, det er på tide å avskaffe Arbeiderpartiets rikskringkasting og selge det til høystbydende. Pengene kan bli gitt tilbake til de som er tvunget til å betale lisens i alle disse år.
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon