annonse
annonse

Sander Sagosen fikk nylig en smell i ryggen og fryktet et avbrekk. Men han er på beina til håndballandslagets hjemmekamper denne uka.

Norge spiller Golden League på Sotra. Der venter Island (torsdag), Frankrike (lørdag) og Danmark (søndag).

– Vi spilte en finalehelg (cup) i Frankrike for cirka 14 dager siden. Da kjente jeg litt i ryggen i en kamp der. Det ble bedre etter behandling. Så spilte vi kamp tirsdagen etter, og da landet jeg på ryggen allerede etter fem minutter. Da smalt det litt i ryggen, sier Paris Saint-Germain-spiller Sagosen til NTB.

annonse
Viktig

Det så stygt ut en stund.

– Det går bedre for hver dag, og med litt behandling her på landslaget blir det nok bra, sier Sagosen før han blir fotografert i regnværet i Bergen.

Han går inn i en meget avgjørende fase av sesongen med klubblaget Paris Saint-Germain. 21. april går første kvartfinalekamp i Champions League borte mot polske Kielce.

annonse

Vinneren av den dobbeltkampen er klar for finalehelgen i Köln i slutten av mai. Der går semifinale og finale over to dager foran snaut 20.000 tilskuere på hver kamp.

Norge med

– Det er god stemning i troppen vår. Nå gjelder det å holde alle skadefrie og glade, ser Sagosen om PSG-situasjonen.

Norge er allerede sikret minst én spiller i finalehelgen. Espen Lie Hansen (Nantes) og Bjarte Myrhol og Eivind Tangen (Skjern) møtes i kvartfinale.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon