Statsminister Erna Solberg (H) i stortinget. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Vi anklages for mangel på toleranse, manglende inkludering, mangel på vilje til å forstå, manglende vilje til å hjelpe, og forsvarer vi frihetsverdier som ytringsfrihet, er det visst galt – det også. «Plutselig» kan du oppleve å bli stemplet som en med rasistisk tankegods. Erna Solberg har brukt begrepet religionsrasisme. Er det kristenhatet hun da mener?

Er det den rasismen som gjør at kristne forfølges over store deler av verden? Ja, vi kan gå til vårt eget land, der også kristne verdier stadig settes under press. Det kristne budskapet i både jule- og påskefeiringen skal dysses ned. Stadig færre skoler holder julegudstjeneste. Påsken er blitt så nedtonet på kristne verdier at det å høre en kristen sang om påsken eller preken om Jesus oppstandelse har blitt en sjeldenhet.

Norge har tusen år med kristen tradisjon. En tradisjon som stadig blir mer og mer utvasket i Regjeringens «nye vi.» Er det denne utviklingen Erna Solberg mener med religionsrasisme? I så fall er jeg enig med henne. Som politiker i Demokratene i Norge skal jeg kjempe mot dette kristenhatet og med stolthet forfekte de kristne grunnverdier.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon