FILE - In this Nov. 9, 2017, file photo, President Donald Trump and Chinese President Xi Jinping, center, talk to each other as they arrive for a state dinner at the Great Hall of the People in Beijing. Trump often brags that he’s done more in his first year in office than any other president. That’s a spectacular stretch. But while he’s fallen short on many measures and has a strikingly thin legislative record, Trump has followed through on dozens of his campaign promises, overhauling the country’s tax code, changing the country’s posture abroad and upending the lives of hundreds of thousands of immigrants. (AP Photo/Andrew Harnik, File)
annonse
annonse

Kinas handelsdepartement melder at landet er villig til å betale hvilken som helst pris i handelskrigen med USA.

Utspillet kommer etter at president Donald Trump truet med å innførte toll på enda flere kinesiske importvarer. Ifølge Trump vil tollen i så fall omfatte varer verdt 100 milliarder dollar, tilsvarende 785 milliarder kroner.

Kina svarte fredag med en krass advarsel.

annonse

– Hvis USA lar være å bry seg om motstanden fra Kina og verdenssamfunnet og insisterer på alenegang og handelsproteksjonisme, vil Kina svare med koste hva det koste vil, heter det i en uttalelse på handelsdepartementets hjemmeside.

(©NTB-AFP)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon