Foto: Warwickshire police
Del saken
  • 76
  •  
  •  

Politiet i Warwickshire, England er i ferd med å bli verdensberømte for en fantomtegning av en mistenkt innbruddstyv. Den mistenkte er en av to personer som skal ha lurt seg inn i en kvinnes leilighet 5. februar. Den ene mannen skal ha distrahert kvinnen, mens den andre skal ha funnet og rappet pengene.

Fantomtegningen, som viser en mann med en påfallende bred munn og tydelige tenner, ble lagt ut på sosiale medier av Warwickshire-politiet selv. Det tok raskt av på sosiale medier, det gikk viralt som det heter.

Politiet har deretter måtte gå ut med følgende melding: «Vi kan bekrefte at dette [fantomtegningen] er ekte og at vi forventet oppmerksomhet! Men spøk til side, det ble skapt ut fra en beskrivelse gitt, og det er alvorlig, siden en kvinne ble utsatt for en forferdelig handling. Forhåpentligvis vil oppmerksomheten føre til at vi kan identifisere den skyldige og få stilt ham for retten.»

 

Det er The Guardian som rapporterer dette.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 76
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]