Foto: Warwickshire police
annonse

Politiet i Warwickshire, England er i ferd med å bli verdensberømte for en fantomtegning av en mistenkt innbruddstyv. Den mistenkte er en av to personer som skal ha lurt seg inn i en kvinnes leilighet 5. februar. Den ene mannen skal ha distrahert kvinnen, mens den andre skal ha funnet og rappet pengene.

annonse

Fantomtegningen, som viser en mann med en påfallende bred munn og tydelige tenner, ble lagt ut på sosiale medier av Warwickshire-politiet selv. Det tok raskt av på sosiale medier, det gikk viralt som det heter.

annonse

Politiet har deretter måtte gå ut med følgende melding: «Vi kan bekrefte at dette [fantomtegningen] er ekte og at vi forventet oppmerksomhet! Men spøk til side, det ble skapt ut fra en beskrivelse gitt, og det er alvorlig, siden en kvinne ble utsatt for en forferdelig handling. Forhåpentligvis vil oppmerksomheten føre til at vi kan identifisere den skyldige og få stilt ham for retten.»

annonse
annonse

 

Det er The Guardian som rapporterer dette.

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.